Dezma Auto - Sanmartin - Oradea, Judeul Bihor

Verifica cu vanzatorul

Centre de dezmembrari
02/12/2015
Ţara: Romania
Judeţ: Bihor
Oraş: Sanmartin
Adresă: Bulevardul Felix E79, Sanmartin - Oradea, Judeul Bihor
Descriere:

Comercializam piese auto originale: motoare, cutii de viteze, piese de caroserie si/sau subansamble motor si caroserie, accesorii etc.

Magazinul nostru are o intefata prietenoasa si usor de navigat, iar procesul de comanda este unul simplu si rapid. Va punem la dispozitie piese auto originale de inalta calitate la un raport calitate pret foarte bun. Un alt avantaj pe care vi-l oferim este economia de timp, astfel veti fi scutiti de a alerga de la un magazin la altul si de cauta cea mai buna varianta pentru dumneavoastra. Puteti comanda din fata calculatorului iar produsele le veti primi in aproximativ 24 de ore la adresa specificata de catre Dumneavoastra, oriunde pe teritoriul Romaniei.

Produsele comercializate prin intermediul Dezma Auto sunt originale din dezmembrari, insotite de factura fiscala si certificat de garantie. De asemenea pana in momentul emiterii facturii, ce tine loc de contract intre Dezma Auto si client, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala si poate suferi modificari fara nici o notificare prealabila a clientului.

Vote
Result 3 votes

Distribuie Informaţii utile Comentarii (0)